Waarmee kunnen wijvan dienst zijn?

Kunnen wij u helpen?

dienstenweb.png

Webdesign

Wij bouwen websites die er grafisch goed uitzien en gebouwd zijn met de nieuwste technieken. De website ontwerpen we op basis van uw huisstijl. Geen huisstijl? Geen probleem! Samen ontwerpen we een professionele website die past bij uw doelgroep. Uiteraard zorgen wij voor een Content Management Systeem (CMS).Zo kunt u zonder technische kennis uw website beheren. 


dienstenrestyle.png

Restylen

Heeft u al een bestaande website, maar bent u niet meer tevreden over het ontwerp? WebSirFish gaat graag met u om tafel om de mogelijkheden van een restyling bespreken. Of het nou om een grafische opfrissing gaat of verbeteringen in de structuur en gebruikservaring. 


dienstensocial.png

Social Media

Social Media is meer dan alleen maar vriendjes, fans en followers verzamelen. Door social media in uw website te integreren kunt u er zakelijk ook nuttig gebruik van maken. Zo kunnen nieuwsberichten automatisch op uw Twitter, Facebook of Linkedin geplaatst worden. Zo houdt u op een simpele manier contact met al uw volgers en contacten. Social Media kan bijdragen aan het stijgen van bezoekers op uw website en de bekendheid van uw bedrijf. 


dienstendrukwerk.png

Ontwerpen van drukwerk

Naast ontwerpen voor het scherm kunnen wij ook uw drukwerk ontwerpen.
(later meer)